Followers

Wednesday, January 21, 2009

yeee tak settle lagi,

YOU HAVE RECEIVED A MISSED CALL FROM +6019388**** 21/01/2009 11:41 am

aku check check rupanya no abg azhar,abg yg uruskan kelas memandu aku.aku call dea balik dlm pkl 12:16...

aku : hello,semekom.tadi abg ada call saya ker?
a.azhar : aaah aah,abu...esok dpt test jpj eyh
aku : hah esok! (mcm terkedu)
a.azhar : aah esok pagi dlm pkl 7:30 eyh
aku : tade warm up warm up dulu ker??!!
a.azhar : ptg nie lah kalau sempat,nanti abg call bgtaw ( so klu tak sempat tade warm up lah?)

oh tuhan ku,esok aku test jpj?dupdapdupdap... :( aku xtaw bawak kereta lagi doe urghhh,mcm mana nak parking?mcm mana nak naik bukit tue?mcm mana nak tukar gear?bila aku ngadu kat toek & shen dyeorg marah aku sbb pikir negative,tapi dah mmg betul kot aku xtaw lagi sume tue,bkn xtaw (dah lupa!3 bulan oke xpgg stereng) huhuhu "tue lah kau abudzaral-husaini buat keje suka bertangguh!padan muka" ok kau mmg suka merunggut abudzaral-husaini...kau suka buat benda mudah jadi susah lah abudzaral-husaini?shen ckp itu cool,whatthe!

aku ingat nak mintak tangguh dulu lah...nak practice lu...so tgk lah esok mcm mana kan

...esok aku update...

p/s:aku dah suh ummi ckp dekat abg tue aku nak practice dulu,xnak pg jpj esok muahahaha