Followers

Wednesday, January 28, 2009

sumpah aku tak rindu,

aku sudah kembali ker kuala lumpur
sumpah aku tak rindu kuala lumpur
ramai org ckp kuala lumpur best?
bagi aku tidak
suka hati aku lah nak rasa mcm mana kan,kau diam!
aku lagi suka melaka tercinta :D

ok sambung cerita;

smlm aku balik kl naik bus,"kalau aku ada motor sendiriiiiiii(ikut lagu if i were a boy&i i have a car versi melayu)" tiru boleh shen?bwahahahaha,jalan jam sesangat ok,ddk dlm bus,sampai senawang sumpah aku bosan sgttt,aku sms kak.ngah tanya dea dekat mana.sbb dea pown otw nak balik kl,tp dea naik kereta dgn member dea

aku : kau dah sampai mana?
kak.ngah : hentian senawang,jammed seyh
aku : kau berhenti ker?buja baru lalu hentian senawang
kak.ngah : ko bus apa
aku :transnasional
kak.ngah : ko dh lps hentian ker or brenti kt c2
aku : dah lepas
kak.ngah : napew?nk ikt ktorg ker (kau berlagak kan!mentang mentang naik kete pfft)
aku : sj jer tnya,sbb buja rs kau pown mesti sangkut dlm jam punya
kak.ngah : ok akak rase akak kt dpn ko
aku : kau kete apa?haha
kak.ngah : myvi.silver.ncc***
aku : trans 2 tingkat lah.

bas yg k.ngah nampak tue bkn bas aku pown....aku ada belakang dea sket....

ok sambung;

sampai kl dlm pkl 7:30,dan sampai rumah lepas isya jejak jer dekat pv10 org azan isya.letei ok,

yeee aku pikul kotak nie dari pudu lepas turun bus,nasib baik tak berat.tapi kalau kau dah pikul dea lama lama tangan pown leyh sengal dibuatnye,thks ummi belikan buja kipas baru :)

dgn bawak kipas lagi ahahaha tapi dlm kotak lah,mydin melaka tue sengal tade plastik besar pfft

imissyou baby,yeee aku panggei modem wimax aku baby,biarlah!

and skrg tgh online guna wimax,oh wimax aku rindu kau ok.dan dan dan line sgt laju tade masalah :D oh yeah oh yeah

*dah balik cuti tak reti reti kau nak bayar bil tertunggak hahaha