Followers

Wednesday, January 28, 2009

yeee aku tulis perjalanan hidup,

hari ini dan aku bergetar woah tak memasal kau nak nyanyi lagu hari ini dan semalam nirina zubir

hari nie class dah start,aku ada class practical basic western tadi,class pukul 8:00-12:00 aku tak dpt menghadirkan diri kerana lambat,hari pertama class kau dah nak buat masalah kan?konon ckp nak berubah lah apa lah blah lah weii pfft;

tapi class tue boleh ganti,bebudak yg pergi class harinie kene kemas kitchen,ahah nasib baik aku tak dtg kan :) esok kalau dtg kene amek attendance jer kot alhamdulillah,eyh abudzaral-husaini kau kenapa pemalas sgt?suka hati aku lah hahaha

tgh hari td aku lunch maggi dgn milo ais jer,yeee aku makan maggi jer.jimat duit kan :) tapi ada org ckp kalau banyak makan maggi boleh jadi bodoh?yeke?tak pe nanti aku buat kajian;

so harinie mcm bosan bosan bosan kan,nasib baik ada wimax.tapi aku guna kejap jer td,sbb lepas tue aku bagi ai guna.yelah tak kan asyek aku jer guna internet kan?w'pon laptop aku kan.eyh baiknya kau abudzaral-husaini,eyh biarlah aku nak memuji diri sendiri :)

so bila ai balik ps2 pown balik sekali lah,mula mula aku sangkut kat tv sbb tertengok cerita anak betung,kenapa hantu dlm cerita tue mcm cun sgt?sheila rusly ok muahaha ok dea bkn hantu,mungkin dea mcm bomoh kot,nama watak dea"malika" dah mcm nama pelakon bollywood doe ahahaha,aku tergelak tgk bila babak abon menari,yg kononnya tgh baca mantera nak bagi "malika" cun semula tak boleh blah,eiii tlg lah abudzaral-husaini tgk cerita melayu.eyh aku nak ngk cerita melayu suka hati lah pfft;

so lepas abes cerita buluh betung aku main fifa 09 dgn am,& aku menang penalti,sbb sampai masa tambahan pown kitorg terikat 2-2 ahaha,yeee aku menang penalti,ok apa

lepas abes main ps2,aku mcm lapar gila.sbb lunch td makan maggi jer kan?aku ajak makan,

aku : am jom makan,kaki aku dah gigil gigil nie lapar (pura pura buat kaki terketar ketar)
am : malam kang lah makan kat akak tb
aku : alaaaaaaa jom lah
am : isk kau nie sabar tak bley?
aku : *menahan lapar sampai malam*

tersangkut plak tgk spaQ muahaha,yeee aku tgk cerita melayu,apa kau kesah?,make up datin sofiera eyh?kan nama datin tue?tak boleh tebal lagi 12 inci ker?kau tak malu ker weyy make up tebal mcm tue?dah tak rupa manusia lah weyy,kalau pompuan pown org dah tak nampak mcm pompuan dah mcm pondan doe. *geli*

so td aku ai am dgn naz berjalan kaki pergi kedai akak tb,best bila dpt sampai kedai akak tb,am merindui akak tb doe.td mcm lawak bila nak order;

am : nak akak tb amek order(am mengaduh)
tetiba abg buat air plak dtg nak amek order
aku : alaaaaaa (aku buat bunyi,tapi slow lah)
naz : nak akakkkkkk
abg buat air : nak akak eyh?kejappppp

tak bolehhhhhhhhhh blah,kesian doe abg tue.mesti dea kecik hati?tapi masa abg tue hantar air.aku suh naz mentak maaf dekat abg tue,abg tue ckp xpeee,alaaa abg tue pown paham.kitorg kan pelanggan ttp kedai tue;

2 ekor nie kejap gaduh kejap gelak

makan puas

mempersembahkan akak t.b :D ekslusif hanya di abudzaralhusaini.blogspot.com

lepas balik makan jumpa ros,omg dea dah mcm britney spears ok skrg.tak dpt nak snap pic sbb dea dah keluar.sumpah seksa baju dea td,ya allah ampunkan lah dosa beliau.lps tue jumpa bdk comel muahaha perut dea comel.

kami mmg nampak mcm melepak,tapi kami tak ada kerja lah,class betul betul start bulan feb,jgn salah anggap

perut mamat tgh tue comel,aku penah bg dea jawapan masa final exam short semester dulu,lps tue kantoi dgn lecture food safety

kacau nazrin tgh makan,sian dea makan sorang sorang,bestfriend topek jgk nie

lepas tue masa nak masuk ke blok B kan.terdengar lah resident pv10 ada laki nie,ngk rupa mcm ustaz,dea mcm borak borak dgn pak guard dekat pintu masuk blok B tue kan,dea mcm ckp lah "kalau nak masuk blok nie sepatutnya semua org kene lah tunjuk pas ker apa ker,baru lah betul lah.mcm kalau student college tak boleh lah sesuka hati masuk blablabla" eyh whatthe!kitorg pown bayar mcm org lain bayar ok pfft nie yg tak puas hati nie.cuma beza nye kitorg ddk sebagai student dan kau penduduk tetap,tapi kitorg menyewa dan kitorg bayar mcm penyewa yg bkn student bayar jgk,paham tak ayat aku?yg nak kecoh sgt pasal student cosmo nie pesal?bkn cosmo jer yg tggl kat pv10 nie pakcik,bdk college utar tue lagi lah siap ddk laki pompuan satu rumah lagi kan?tak kecoh pown korang?oh lupa cosmo banyak melayu,mungkin :) atau pv10 nie kan tempat eksklusif org KAYA KAYA jer yg tggl sini,ekslusif lah sgt,eyh jiran depan rumah aku tue kan pangai mcm tuttttttt kitorg tak kcu hdp korang pown,korang nak kecoh kecoh *ok nie mcm meluah perasaan kan?* tak pe blog aku nak saman ker?haha dan dan tadi aku nampak kat papan kenyataan blok tue ada tunjuk blog pv10 konon konon kalau ada nak bg cadangan atau pendapat hantar kat situ lah.pfft

*yeee aku kecoh nak tulis panjang panjang kau susah ker?