Followers

Sunday, January 18, 2009

blablabla,

hari nie aku bgn pkl 11:15 cam lambat jgkkk lah,bgn bgn perut rasa lapar gila.haih pg dapur plak xde makanan :( dah ada lauk utk lunch erm.tetiba kepala rasa semak sgt tgk bersepah (padahal xde lah sepah sgt kan bilik aku) kalau nak dibandingkan dgn bilik bdk lain miahahahaha,yeeee tak sepah still boleh hidup lagi dlm tue,masih boleh jalan jalan tanpa terpelanting dipelanting tersepak dan menyepak (ok merapu),bilik xdikemas sejak aku balik kg,malasssss deyyy,mana pergi kerajinan aku nie?hahaha kemas kemas bilik sume,lps tue kemas rumah plak...yeeee aku kemas rumah rajin kan?dah siap sume kepala rasa lega.dan sekarang aku sedang lapar and aku rasa mcm nak makan jom jom makan,tambahkan berat badan :D tapi tak besttt lah makan lauk beli kat kedai jer.ummi masak lah masak lah huhuhu
1
2
3
before
1
2
3
after