Followers

Tuesday, January 6, 2009

lesen,

hari nie nak bgtahu azam saya utk cuti sem yg akan start 8 januari 08 nie,cuti sem 2 minggu jer kot.tapi apa yg aku nak buat cuti sem nie,aku nak habis kan proses mengambil lesen memandu aku,lesen motor dah FULL dah bulan 11 hari tue,lesen kereta pulak tggl nak test JPJ,tapi aku still xreti bawak kereta lagi,tue lah masalah nya skrg :\ mcm mana eyk?nak suh buyah ajar?hmm