Followers

Monday, January 5, 2009

ada,

smlm kot tgh dok lepak lepak dekat mamak,tetiba sorang bdk nie dtg.member college.

A - E sorry aku lupa blablabla
E - xpeeeee
A - aku lupa blabla
E - eyh am belanja aku 100plus
A - banyak cantik
E - topek belanja aku 100plus
T - diam
E - ssin belanja 100plus
S - amek lah
E - btl nie?
S - amek lah *senyum*
E - hari hari nampak bebudak rumah kau online blabla,topek kau tak sama rumah dgn dyeorg kan?tapi rapat jgk kan blabla

blablablabla

E - eyh ssin kau hebat jgk IT blabla pic kau sume lawa lawa pandai kau edit kan,pakai apa kau edit?aku edit pakai hp jer blabla,aku penah bc blog kau pandai kan kau buat blog,blog tue bole buat duit jgk kan kalau pandai blabla
S - ahaha kalau buat duit tue aku xreti lah,xminat blabla

borak borak dan borak,kwn E dtg...

E - k lah gerak lu,salam salam.ssin terima kasih eyh,salam
S - nanti aku ajar kau edit edit gambar *senyum*
E - ok,kita kawan ahaha

lebih kurang mcm tue lah perbualan nya,aku bkn lah org yg sgt mengingati, *pelupa*


motif entry nie,xsangka ada jgk org bc blog aku *bangga* tp takut plak nak kutuk2 org lepas nie ahaha