Followers

Monday, January 19, 2009

3,

cuti semester aku dah tinggal kira kira 7 hari jer lagi,kelas memandu tak start start lagi."tue lah kau abudzaral-husaini buat keje suka bertangguh!padan muka",sepatutnya hari nie aku kene balik kl sbb nak register utk class semeter 3,tapi aku tak balik.sbb aku igt boleh suruh org daftarkan jer kan.tapi topek call ckp tak boleh plak urgh.


dan dan next semester tak dpt nak satu class dgn wawa,dila,alif dan geng geng yg dari sem 1 sama sama class :( tak besttt lah mcm nie,topek ckp boleh tangguh daftar,tp kene daftar hari jumaat,tp kitorg maybe tak dpt sama class dgn bebudak culinary kitorg sama dgn bebudak DHM diploma hotel management,haih tak besttt

semester 3 ada 5 subjek
1. PENGAJIAN MALAYSIA
2. FOOD AND BAVERAGE
3. NUTRION
4. BASIC WESTERN
5. PASTRY

ada 2 class practical lah plak,mesti penat doe.sem 2 yg class culinary skill tue pown dah penat penat lah penat tue baru 1 class practical,amek kau sem 3,2 class sekali.fuhhhhh.dan dan hope tak dpt class 4:00 ptg - 8:00 mlm weyyy kalau dah ada motor tue aku tak kesah,nie kalau nak kene naik bus sume,mmg ssh lah,hari sabtu pown ada class oke,urghh....mcm senang plak kan nak dpt bus memalam?ummi ummi pleaseeeeee nak motorrrrrrrr :\

aku dok merungut nie mesti lps nie ada yg ckp, "alaaa org lain pown mcm tue jgk","bersusah susah dahulu pendapatan bersenang senang kemudian" blablabla kan? tawwww...