Followers

Wednesday, February 18, 2009

dudududu,

tgh lalu dekat chow kit,tetiba aku nampak gerai tue jual cendol dgn apam balik,aku ajak topek dgn am turun,panas panas sedap gila dpt minum cendol ahaha,lgpown dah xjauh dah tempat tue dgn kolej.am ckp "kita nie harap jer ddk kl,tp xpenah nak berjalan pown..." yeee betul jgk apa am ckp tue,kitorg ddk kat rumah jer kot,kolej-rumah kolej-rumah,tade merayau kemana...

lepas tue ntah lorong mana kitorg masuk,topek lah ajak jalan,pastu nampak pasangan "kecik" nie,ahaha pakai baju sedondon warna hijau "comel" :)

sampai kolej,terus naik tingkat 1,aku nak check result final exam sem lepas,urgh english communication-D+,theory of food-FAILED,food safety-B+,kitchen organization-B+,culinary skill-C+...yg aku tak puas hati mcm mana theory of food aku boleh dpt FAILED,tp td dah jumpa pn.fazi,dea ckp dea repair balik data dlm system,so tggu jer lah result yg sampai kat rumah nanti.alasan aku dgn geng geng lain dpt FAILED,sbb kitorg xpenah dtg class,xhantar assignment,xamek midterm,xdtg quiz tp tue sume xbetul,pn.fazi pown taw.xpe mungkin kesilapan teknikal ahaha (berani kau nak failed kan aku,aku saman kolej kang!)



dlm kelas islamic study si "abe" comel jer,mcm blur blur sengal sengal ubi.lin tanya dea;

lin : abe...amek course apa?
abe : (dgn slamber jwb) KOSMETIK! ...
lol gelak guling guling lah aku...

pastu ustazah asyek tegur jer sbb asyek gelakkan abe, "kenapa awk ketawa?bgs lah dea bertanya,awk xbertanya!..." ahaha aku dah lah xdtg class islamic study dah 4 kali...


sampai sampai pv10 nik panggei sume berkumpul sbb warden buat meeting,blablabla