Followers

Friday, February 20, 2009

duh,

beza saiz kaki aku dgn kasut topek,kaki topek mcm monster doe,2 kali ganda saiz kaki aku

kelas food and baverage mcm bosan gila,lecture mengajar just baca jer buku tue,sambil ddk.ckp blablabla,pastu bg penerangan blabla xmenarik lsg sumpah.

see!sampai ada yg tido,ahaha.ada yg main hp lah,tp tue lah "sendiri maw igt" lah kan,aku dgr jgk ok apa lecture ajar,tp td aku xde buku so mcm menumpang org kan,xbest sgt...

buku yg sepatutnya aku dpt

bila aku mintak buku dekat encik kamarul,dea ckp buku dah abes,dea akan bagi aku salinan photostat jer,eyh mana adil doe,mana sama harga dgn buku sebenar,boleh ker?bukan masalah buku photostat ker apa,alaaa kalau buku lawa pown tp xguna kan dgn baik xguna jgk kan?tp tue lah mcm xadil lah,aku byr kot utk buku tue.

lunch,lapar...borak blablabla


class islamic study kene buat perbincangan pastu sorang buat presentation kat dpn,aku boleh plak dpt 1 kumpulan dgn "abe" muahaha lawak jer;

abe : ustazah,umur ustazah berapa?
ustazah : awak rasa berapa?
abe : erm 28 kot?
ustazah : 28 awk ckp...23 lah abe...
abe : oh xjauh beza lah...

***lol aku dah start gelak***

ustazah : umur abe berapa?
abe : 22
ustazah : oh
abe : ptt lah mcm "serasi"

***omg sumpah tak leyh blah***

budak2 : abe minat ker?
abe : xde lah
ustazah : (menyahut) sampai hati abe tolak saya
abe : xde lah xmaksudkan pown

***lol lagi***

ustazah : xde lah abe...saya gurau jer

td sampai rumah aku penat gila gila,terus tido,bgn bgn dah maghrib,mood aku mcm tak elok.aku rs xsehat :( tp skrg dah ok sket.