Followers

Wednesday, February 11, 2009

how fast are you?,

how fast are you?click here

boring boring,tataw apa nak buat.baca baca blog org,jumpa benda nie dekat blog nana.aku pown try lah.bila jumpa benda nie terigt plak smlm arif dtg jumpa aku,dea mentak aku ajar mcm mana nak menaip dengan laju,"konon konon aku type laju lah,dea kagum...",tapi kalau dah hari hari ngadap menatang jadah nie kan,mana tak nye...arif chaiyo chaiyo,aku yakin kau boleh dpt kerja tue :) gaji pertama jgn lupa belanja aku makan (arif nak belajar menaip sbb dea dpt interview kerja jadi kerani) boleh lah kan,drpd xde...