Followers

Friday, February 20, 2009

cina gil*,

smlm entah kenapa semua org mcm xboleh nak tido mungkin?atau mmg xnak tido.aku pown xtaw,tp aku mmg mcm ssh nak tido smlm,kitorg pown lepak lepak lah,lgpown dgr cite nizam cambest jer kan,ada lah cite cite sket,mcm tersentuh lah jgk mendgrnye,pastu tgh sedap sedap kitorg ddk melepak,tetibe pintu rumah kitorg kene ketuk gila kuat pompampompam,along org pertama yg bkk pintu,masa tue kitorg baru nak turun mamak,nak teman ady makan.tgh siap siap pakai baju dlm pkl 3:30 pagi,bkk bkk pintu ada sorang mamat cina badan gemuk mcm bab* tanya "nie rumah student ker?" along jawab lah "aah kenapa encik?" tetiba jer cina tue ngamuk "lu org buat bising kenapa?saya dgr bunyi kaki blablabla (ckp gila kasar)" along try ckp baik baik "bila masa encik? blablabla (along still rendahkan suara lg)" tp cina tue still nak berkasar jgk ada lah benda dea ckp terus dea nak blah,tp masa dea nak blah tue dea hempas grill rumah kitorg,along pown apa lg naik angin lah,"entah apa along ckp..." pastu kan yg lwknye tetiba cina tue melompat mcm monyet,motif dea melompat mcm monyet kitorg still lg xdpt jwpn dea,dea mcm nak cabar along taw,pastu dea masuk lif,bila lif tue tertutup,dea tendang lif dari dlm.along masuk rumah siap siap pakai seluar nak carik cina tue,tp masalah nye kitorg xtaw rumah dea dekat mana,sbb kitorg tgk lif tue xberhenti dekat tingkat 15 taw,tp berhenti dekat tingkat 9?xkan lah cina tue ddk tingkat 9?kitorg ddk tingkat 16?masa cina tue nak masuk lif,dea ada ckp nak report management,dgn polis,along ckp "report lah skrg!"


kitorg pergi dekat pak guard mintak nak tgk balik rakaman cctv,nak tgk cina tue turun dekat mana,and nak tgk muka cina tue,

along try tanya jiran kitorg,bebudak cina.sbb ada yg ckp bebudak cina nie nampak benda yg berlaku tue,tp dea dyeorg ckp dyeorg xcam muka cina tue,kalau xsilap lah.kalau xsilap bebudak cina nie siap ckp "tumbuk jer..." lol


nak bg along tenang,kitorg ddk minum sampai pkl 5,gila lambat,harinie nak pergi tgk rakaman cctv tue lg,sbb smlm xdpt nk tgk sbb guard tue xtaw mcm mana nak ulang balik rakaman tue.apa daa

video

video

video
apit comel.

igt lagi dulu masa exam short semester,aku bagi jawapan dekat apit,pastu kantoi dgn mr philip lol