Followers

Thursday, February 5, 2009

result,

tadi masa pergi tangkak driving centre gerak dari rumah dalam pukul 2:00 mcm tue abg azhar dtg amek(org lain semua dtg pagi pagi buta tggu giliran,aku gangster pukul 2:30 baru nak reg),sampai sampai jer pergi kaunter tue bagi rm20.00,amek baju bernombor,aku dpt no 50,dan aku org terakhir daftar utk test tue.org sume dah xde doe,yang tinggal no 43-50 so kiranya aku tak menunggu lama lah,baru ddk dlm 3 minit aku dah kene buat bukit,parking tue,mula mula naik bukit tayar aku tak sampai line tue taw,pastu pegawai tue suruh reverse balik naik lagi sekali,nasib baik kali ke 2 tue aku sampai line tue,dan selamat turun,yg parking pown ok.LULUS

dah tak ada orang kan?

hmm,tapi on the road aku failed,yeee aku F.A.I.L.E.D,kecewa haih.aku failed bkn sbb markah kurang ker apa,tapi ujian ditamatkan,"calon menekan clucth semasa menuruni bukit dan selekoh secara berterusan...",terus pegawai tue suruh aku ketepi jalan,dea bawak balik,urgh kecewa pfft.masa belajar dulu,aku tekan jgk clucth abg yg ajar aku tue diam jer.tak ckp apa pown,mana lah aku taw urgh (eyh shen kalau tak lulus bukit,parking boleh amek test on the road jgk lah...so secara logiknya mmg boleh,sbb ada kakak tue dea failed bukit,parking pastu dea boleh jer amek on the road,) akak no 49 tue dea failed bukit,parking,tapi passed on the road,aku plak passed bukit,parking tapi failed on the road,terbalik kan?hahaha

lepas tue kan masa aku sampai driving centre tue,lepas test aku ditamatkan,ada sorang makcik nie sound,yeee dea mcm marah dgn nada marah,dea bkn bertanya dgn nada sopan...mungkin dea mmg kasar,mungkin!dea ckp, "eyh kenapa kau banggggg..." aku senyum jer lah kan,pastu makcik tue ckp "eyh senyum plak dea (suara mcm marah)" kau nak kecoh kenapa makcik urgh aku dah lah tgh bengang,nak tambah lagi bengang aku kan?aku jeling kang.baru taw,pfft...pastu pegawai jpj tue cerita lah apa salah aku buat,hmm makcik tue gelakkan,pfft benci gila...KECOH pesal!

esok nak balik kl,rindu lah nak pergi college,nak pergi class :D ngehngehngeh (baik kan aku)

5 comments:

suka suki mira. :D said...

hu~
pape pon saba je la yeh.
nex tyme
gud luck!
bahaha
:DD

Amira Zafirah said...

aiyooo. takpe lah. better luck next time :D

Syamim A Manaff said...

padan muka kau.
aku suka
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahaahahahaha
kakakakakakakakakakakakakakakakakkakakakakakakakakakakakakakakakakakkakakakakakakkakakakakakakkakakakakakakakakakakkakakakakkakaka
hhiihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihih

ssin said...

kau mmg jahat syamim
siap lah kau

freefun0616 said...

酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店經紀,
酒店打工經紀,
制服酒店工作,
專業酒店經紀,
合法酒店經紀,
酒店暑假打工,
酒店寒假打工,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店工作,
酒店打工經紀,
制服酒店經紀,
專業酒店經紀,
合法酒店經紀,
酒店暑假打工,
酒店寒假打工,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店工作,
酒店打工經紀,
制服酒店經紀,
酒店經紀,

,酒店,