Followers

Tuesday, February 24, 2009

mood,

hari nie sume mcm kelam kabut tak tenteram xbest doe arini.balik kelas harinie xrasa penat,mungkin sbb xpenat sbb tue xpenat.balik balik lepak lepak kjp,pastu turun makan kat mamak,xde selera doe.banyak sgt benda pikir,lepas makan,naik atas jap,sblm lepak mamak tue am ada ckp nak pergi steven's nak jumpa dayah dgn shima,konon nya nak buat assignment,tapi rasa nya bkn buat assignment kot,tp just nak bg dayah happy happy,sbb dayah baru lepas kene "ragut" dekat wangsa maju,mula mula mcm malas nak pergi,topek r beria ia nak pergi,nak jumpa shima,hujan hujan sggp redah,kau dah kenapa topek?kene mandrem dgn shima eyh?tp yg aku bengang nye sampai sampai jer topek nak balik plak,mmg aku mcm &*%$^%#^&^( nak lepak td pown mcm xbest,sbb along pown mcm badmood jer...

shima , am

dayah , along

ai

esok xde class,ngehngehngeh

(shen aku kecoh kan :D )