Followers

Friday, February 27, 2009

h.m.b,


sekarang dah episode 9,esok lepas balik class basic pastry & bakery nak habis kan sampai episode 16 tak sabar,walaupun jalan cerita sebijik mcm meteor garden,mmg tiru pown kan?tapi nie korean version.nanti nak tgk japanese version plak,tapi aku lagi suka versi korean nie :)

taiwanese version,aku xsuka sgt sbb hero sume mcm poyo poyo jer, (kakngah suka lah nie,cd drama pertama yg dea beli kan?rm100 lebei tue harga...)

japanese version