Followers

Saturday, February 14, 2009

14 feb,





hari nie mcm biasa still ada kelas ganti utk basic western,pastu terus sambung basic pastry & bakery

org lain sume kat dlm kitchen,kitorg ddk rehat kjp kat luar,letei bai...

ciss aku buat sumpah tak lawa,tak leyh lawan chef philip

nyum nyum suka makan benda nie

mamat negro nie sumpah poyo pfft

14 comments:

Nasyim Khadri said...

wah, looks delicious. bile nk masak utk yoy nih? ;P

Awek China Jumaat said...

Eh , taktau pun you amek Culinary Art ? :)

Awek China Jumaat said...

Eh , taktau pun you amek Culinary Art ? :)

ssin said...

yoy-bayar lah :p

awek-u xtanya lah

lea di hujung nyawa said...

kau msk ke? cool gila :)

ssin said...

tak lah aku tak masak aku memancing

Amira Zafirah said...

that looks tempting okay. grrr. haha
:D

Woah, nana! said...

sedap :D

ssin said...

amira-lalalalalala latok

nana-xsedap pown,tp i suka kuih ada coklat tue

lea di hujung nyawa said...

fine. kau mancing ke? cool gila :)

Miccalamcka said...

salam,wahhh besnye

trlmbt pula sampai kat post ni

tak sgtka pula gerangan brnama

'ssin' ini merupakan seseorang yang sangat berbakat dalam bidang masakan!^_^

best la! post lagi! banyak2 ttg kulinari ni

nak tengok!=D


best laa! best tak?

ssin said...

aku cuba ok :)

ssin said...

lea-relax lah

freefun0616 said...

酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店經紀,
酒店打工經紀,
制服酒店工作,
專業酒店經紀,
合法酒店經紀,
酒店暑假打工,
酒店寒假打工,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店工作,
酒店打工經紀,
制服酒店經紀,
專業酒店經紀,
合法酒店經紀,
酒店暑假打工,
酒店寒假打工,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店工作,
酒店打工經紀,
制服酒店經紀,
酒店經紀,

,酒店,