Followers

Monday, February 23, 2009

ku mencintai mu,

entry xde kene ngene dgn title diatas,kawan kawan tolong jangan ganggu tidur aku :( ini lah akibatnya,aku terpaksa turun ker bawah dan pergi mesin jual air tue beli air 1.5 liter dgn harga 50 sen dpt 2.5 liter,tp aku just bawak 1 botol 1.5 liter,so mcm banyak gila lagi membazir,30 sen aku terbang mcm tue jer,pastu sirap limau nie manis gila babi,eyh kau nak buat aku kencing manis ker yenede!


along ckp "eyh ssin kau nie betul ker x?bgn bgn tido keluar,balik balik bawak air sebotol,dgn sebungkus sirap limau..."

pastu lan tlg jwb kan...

lan ckp "ssin nie dah mcm penyakit kau taw long,tgn berpeluh (hyperhidrosis),pastu bila malam kalau terbgn tido dea haus...."

along ckp "kau tido ker td ssin?"

aku ckp "yeee,aku xboleh terbgn malam lah nanti aku haus gila babi...."