Followers

Sunday, February 1, 2009

am jadi model kejap jer,

semalam aku balik melaka,am ikut sekali.so hari nie mcm bosan bosan kan.mula mula plan nak pergi tgk sifu & tongga (ada kisah di sebalik plan nak ngk sifu & tongga nie lol) tak pe tak pe balik kl nanti tgk sekali dgn ai sume sume ahaks,so ptg td masa tgh otw nak balik rumah lepas aku pergi jumpa abg azhar jap,settle kan pasan class memandu,aku lalu lah dekat sawah,aku ckp kat am, "am amek amek gambar nak?" aku pown pergi lah balik kjp pinjam camera ummi,pakai digital camera jer huhuhu,dah lama tak lepak dekat sawah doe.am jadi model kjp.bila dgr org azan maghrib baru kitorg balik.hahaha


bukan reban ayam ok



over lah plak kau,igt titanic?konon konon menghayati keindahan alam semesta lah tue


kalau korang zoom gambar nie,bole nampak bulu mata am lentik gila doe




timer

gambar last
sape ada dslr nak pinjam bole? :D