Followers

Friday, February 20, 2009

gila kentang,


*masa nie konon konon nak practice,tapi kalah jgk main dgn computer,sayoq lah kau arif


*masa nie dea lwn kof dgn am,am relax jer main siap boleh letak controller tue dekat lantai,dea jer beria ia,salah teknik lah arif,go back and practice (mcm iklan tue) lol

ini di namakan teknik limbasan api neraka,menjahanamkan harta benda mamat nie,antara harta benda yg dah dirosakkan,ialah pintu tandas,habis ditumbuk sbb kalah main game bola dgn am kalau xsilap?ker kof?lupa lah,kalau main bola dgn kof selalu jgk lah mamat nie kalah dgn aku.