Followers

Tuesday, June 30, 2009

hari ini saya basuh baju esok saya basuh...,

hari nie pergi kelas macam biasa,aku pagi pagi dah bangun doe.yelah malam tadi kan tidur awal sebab tak larat sangat,lepas tue bangun awal sebab rumah nie tak ada air,budak yang duduk rumah 5-5 sebelum nie tak settle kan lagi,so kitorang yang jadi mangsa grrr,terpaksa lah pergi mencuri air dekat tempat ...... *cencored* hahaha tue yang aku bangun awal tue nanti berebut rebut plak,kelas pukul 10 huhuhu.

lepas tue kan kan kan malam tue aku mimpi doe,aku mimpi topek dating dengan SYARIFAH AMANI dekat KUBUR gosh tak seram langsung ok,macam kelakar pon ada entah lah,macam mana lah topek dating dengan syarifah amani boleh masuk dalam mimpi aku,bukan ker sepatutnya topek yang mimpi benda tue?sumpah aku pelik...dalam pukul 1 pagi aku terjaga masa tue topek tak tidur lagi,dia tengah buat apa entah dengan laptop aku,aku cite kat dia...lol

tadi ada kelas management,gosh sumpah kelas tue tak best.entah lah mungkin kelas tue sangat lah tak selesa dan dan dan sem nie macam tak ada buku jer dyeorang bagi,macam kalau sem lepas ada lah jugak buku kan,sem nie dia just bagi kertas jer...abis tue yang bayar beribu ribu tue untuk apa?pelik pelik...tak apa lah kan KLMU KAN YANG TERUNGGUL :)

haih aku rasa demam aku tak ok lagi nie,tapi nasib baik lah aku POWER still boleh maintain macam orang sihat hehehe,ssin kan SSINPET kan sabariah@noi???wkwkwkwkwk.

sekarang nie aku online guna berukband min hihihi and and and nak cakap sikit berukband sangat lah tak best lembap nak mampus!aku nak nengok YOUTUBE pon slow macam keldai,siput pon laju lagi...nak cepat cepat settle kan wimax nie...lepas tue nak bukak acc baru,nak pakai sorang,tak ada nak kusut kusut kepala kongsi dengan orang lain,kepada yang belum settle duit wimax tue cepat cepat lah settle kan hutang anda yeee :) terima kasih pesanan khidmat masyarakat ini dibawakan oleh ssin.

daa.