Followers

Tuesday, June 9, 2009

1/2 bintang,

oh my gosh daddy,tadi aku pergi tengok jangan pandang belakang congkak.tak ada lah lawak mana pon,part starting jer kot best bagi aku?"om om sem sem" wkwkwkwkwk tapi cerita nie bagi aku tak ada lah lawak mana mak cik mak cik jer kot yang over gelak?lawak ker?ada lah part part yang lawak lagi,tapi tak banyak,paling aku suka part bomoh gemuk tue wkwkwkwkwk apa eyh nama dia?paling mengarut menyanyi tengah tengah hari buta gosh bosan ok part tue.aku macam dalam hati "bila lah nak habis cerita nie.",nasib baik ada azlee senario kalau tak memang bosan habis.kalau tahu lah tadi,baik aku tengok hannah montana wkwkwkwkwk.terminator ker.aku bagi cerita nie 1/2 bintang jer dari 10 bintang wkwkwkwkwk