Followers

Wednesday, June 3, 2009

jangan jolok sarang tebuan,

oh tidak...lumrah manusia tue now dah pergi dekat aku pulak :( kalau sebelum nie aku nasihat kan ajiek dekat comment blog dia,sekarang aku pulak merintih badmood haih somebody cheers me up please,aku tak tahu kenapa aku badmood tetiba jer angin dia datang...

mungkin esok aku kene keluar dari rumah nie sekejap kot?nak pergi mana eyh?dak ita ajak pergi mahkota parade?hmm,tapi malasnye nak drive...tengok lah macam mana...kan best kalau dapat lepak dengan kawan kawan bergelak ketawa sakan tak ingat dunia,oh tak sabar nya nak start semester baru 19 jun nie...