Followers

Thursday, July 2, 2009

1 julai,

haih susahnye nak update blog kalau duduk kl nie...

nak cerita hari tue 30 jun malam tue tengah duduk duduk lepas tue rasa macam bosan gila...mula mula along dengan lan jer nak keluar,tiba tiba adi balik dia cakap dia tak pergi pon grouping e-mall dia tue,dia cakap dia pon tengah bosan kan dia pon ajak keluar ingat kan nak pergi dekat dekat jer.dah dalam van pon still tak tahu nak pergi mana,sampai dekat shell pon tak tahu nak pergi mana...

ada nak pergi cameron lah pd lah,last last kitorang buat keputusan pergi pd dalam perjalanan tue memang banyak cerita lah kan wkwkwkwkwk omg banyak sangat sampai tak tahu part mana nak cerita.gosh.

kejadian satu;kan kitorang pergi pd kan,driver nye katanye tahu jalan nak kesana,so kitorang pon percaya jer lah...jalan punya jalan huhahuha caci maki blablabla and keluar lah cerita pasal arnab dengan kura kura button wkwkwkwkwk sumpah tak boleh blah wkwkwkwkwk sampai sekarang bila terfikir pasal button button tue mesti tergelak cerita dia lebih kurang macam nie;

nik : "kau tahu tak kat dalam bus or lori kan ada 2 button satu button ada gambar arnab,lagi satu button ada gambar kura-kura,kalau driver dia nak suruh laju or naik bukit dia kene tekan button arnab"

aku : "betul ker?" blablabla aku memang tak percaya lah kan,aku tanya lah kat budak budak nie,budak budak nie gelak jer.lepas tue memang nik jer lah yang kene wkwkwkwkwk.

ok habis satu cerita.

kejadian dua;

masa dah sampai dekat persimpangan nak ke pd tue,si pojan boleh plak cakap depan lagi,ada lagi satu jalan yang lagi cepat sampai,along pon ikut jer lah.sebab ingat kan betul lah kan,tapi along biasa lalu dekat simpang yang sebelum tue.jalan punya jalan,ada yang cakap dah salah jalan.jalan punya jalan semua rasa memang dah salah jalan,last last kitorang masuk simpang masuk ke rembau,nasib baik lah still boleh ke pd lalu situ tapi!!!jauh ok,kitorang lalu jalan kampung,kelapa sawit HUTAN!!!dah lah gelap,menakutkan doe jalan dia hahaha.perjalanan yang sepatutnya tak sampai sejam lebih jadi bapak lama,kitorang bertolak dalam pukul 1 lebih sampai dalam pukul 3...tapi jalan yang kitorang lalu tue memang jauh lah,sebab kene patah balik kan huhuhu.tapi alhamdulillah lah kan sampai.

sampai sampai jer kitorang berhenti makan dulu,sebab semua lapar,duduk dalam van lama sangat.huhahuha dekat kedai makan baru gerak pergi tepi pantai mula mula nak main rugbi touch jer guna selipar...lepas tue tiba tiba ada satu group dekat pantai tue bagi kitorang pinjam bola,so kitorang main lah bola...gosh masa main bola tue yang tak boleh blah,tengah sedap sedap main tiba tiba topek cakap ada tahi doe,wkwkwkwkwk so bila tengah main tue team aku setiap kali geng geng along,ai,lan,arif,mak jah,adi,nik masuk jer kawasan kitorang jerit "tahi tahi tahi" yang tak boleh mula mula bila main bila cakap tahi jer semua orang patah balik,tinggalkan bola wkwkwkwkwk dah lama lama main redah jer dah tak fikir tahi dah,sampai nik boleh guling guling atas pasir tue wkwkwkwkwk tapi memang pelik lah kan macam mana boleh banyak tahi kat pantai tue,tak kan kucing kot?ker manusia punya najis wkwkwkwkwk.

lepas dah penat main bola sampai pukul 4 lebih,kitorang nak gerak carik pantai yang best nak berenang.pusing punya pusing,sesat lagi ok.siap tanya orang banyak kali huhuhu,last last jumpa jugak pantai nye,bayangkan pagi pagi buta dalam pukul 5 kitorang dah start berenang kat pantai pd tue,hahaha.aku mula mula tak nak turun sebab tak sihat sangat,tapi tengok macam best jer.apa lagi...mandi mandi sampai dah terang,baru kitorang naik...aku tak berenang sangat,kejap kejap jer....sebab sejuk gila...dah lah tak ready apa apa nak datang sana.sehelai sepinggan jer...dah sudah mandi ingat nak bilas lah badan kan...tapi toilet boleh pulak tak bukak lagi,kitorang naik masa tue pukul 8.30 akak tue cakap toilet bukak pukul 9 last last kitorang dengan tak bilas badan tukar seluar dengan baju jer...memang lekit doe...

lepas semua dah tukar baju gerak pergi break1st kat mamak,cuci kaki dengan muka jer...tue pon tumpang toilet mamak jer...yelah pergi pd pon memang tak plan...kalau plan boleh lah check in hotel ker apa ker :)) ngehngehngeh pergi pd tue pon sorang keluar rm4 jer...bayangkan?tapi kesian jugak lah kat along sebab bayar duit tol dengan bayar duit minyak lebih sikit...huhuhu...

sampai sampai rumah sume laju jer mandi blablabla lepas tue tidur...penat ok!tapi yang tak best nye pergi sana tak ada camera doe,hp masing masing pon low battery...so gambar memang hancusss lah...

gambar yang sempat ambil sebelum hp mati;









p/s : mak jah jangan copy ayat aku eyh,copy ayat ai boleh!wkwkwkwkwk

3 comments:

freefun0616 said...

酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店經紀,
酒店打工經紀,
制服酒店工作,
專業酒店經紀,
合法酒店經紀,
酒店暑假打工,
酒店寒假打工,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店工作,
酒店打工經紀,
制服酒店經紀,
專業酒店經紀,
合法酒店經紀,
酒店暑假打工,
酒店寒假打工,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店工作,
酒店打工經紀,
制服酒店經紀,
酒店經紀,

,酒店,

日月神教-任我行 said...

成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,a片

豚骨拉麵Tiger said...

,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社