Followers

Sunday, June 28, 2009

artis pengsan depan masjid,

mesti korang terkejut dengan tajuk tue kan...

tajuk di atas tiada kene mengena dengan yang hidup atau pun yang sudah meninggal dunia gagaga

yelah yelah aku update lah sikit blog nie.sekarang nie aku dah start sem baru,sem 4.sem nie aku ambil 3 subjek account,management dgn computer,class paling bosan class management lah,duh tak selesa gila belajar dalam class tue dah lah sempit kata "KLMU YANG TERUNGGUL" ntah celah mana terunggul pon aku tak tahu lah,grrr.class account dengan computer ok lah.

and and and hari apa eyh lupa dah aku,aku dah pindah wangsa maju,alpha villa.so sape sape yang duduk dekat dekat sana nak ajak lepak jom lah.hehehe.dekat alpha villa aku duduk sebilik dengan topek,amy dgn lan.walaupun bilik tue sempit kitorang sumbat kan juga diri masing masing dalam bilik tue,huhuhu macam tak percaya kitorang akan bersempit dalam bilik tue untuk lagi 2 tahun.nanti lah aku snap gambar bilik tue huhuhu.