Followers

Sunday, June 7, 2009

muntah kan saja biar gaduh,

tiba tiba hari nie bila aku baca blog orang yang guna bahasa jiwang karat "tidak pernah kau menghargai" "aku cinta padamu" "aku hanya untukmu" blablabla banyak lagi act yang lebih menusuk kalbu tapi otak aku tak mampu memuntahkan ayat ayat tue,jari aku kaku untuk menaip kata kata tuttt itu wkwkwkwkwk yang jiwang jiwang lah aku rasa macam nak muntah?kenapa?meluat pon ada.wkwkwkwkwk ah biar lah blog dyeorang suka hati lah kan.tak apa aku akan kurang kan membaca ayat ayat flower flower tue wkwkwkwkwk aku cakap orang mungkin satu hari nanti aku pon guna ayat macam tue?mana tahu nak usha awek ker nak luahkan perasaan kat awek ker kan?hmm,ok ok korang teruskan BLOG KAU SUKA HATI KAU LAH KAN wkwkwkwkwk

PERHATIAN;ENTRY INI TIDAK ADA KENE MENGENE DENGAN YANG MATI HANYA KENE MENGENE DENGAN YANG MASIH HIDUP,TERIMA KASIH,SIAPA YANG HIDUP TUE TOLONG TERASA wkwkwkwkwk

sumpah aku rasa nak muntah dengan entry nie,mungkin hari nie memang badan aku tak berapa sihat sebab tue asyik macam rasa nak muntah wkwkwkwkwk

siapa siapa yang terasa tue tinggalkan lah comment membina untuk aku keh wkwkwkwkwk oh my gosh daddy lariiiii!!!

12 comments:

adykiddo said...

sibuk jea ah. bialahh blog dea. wakakakaka.

..~ Yazlin Yazid ~.. said...

lbh baik ko pegy doktor. pegy cek. kot kot dah dua bulan dlm perut tu. hahaha

abu dzar al-husaini said...

ady - kan i ada tulis dlm tue BLOG KAU SUKA HATI KAU LAH KAN

lin - oh my gosh daddy,tak kan lah!

eKyN said...

ahah! kalo ko y ckp flower flower camtu..aku pon mau muntah

Omg!!

wakaka

Dann Chafid said...

kau mengandung anak sapa ssin?HAHAHA

abu dzar al-husaini said...

oh my gosh jangan lah ada yang terasa wkwkwkwkwk

dann-kene check dna lah

Bonbon Chaud said...

dahsyat baca blog dh blh buat awak muntah...

abu dzar al-husaini said...

wkwkwkwkwk

nur said...

haha kita tggu je lah turn u plak tlis ayt flower flower, time tu smua gelak smpi trmuntah muntah khas utk ssin, upps professor S :D

abu dzar al-husaini said...

wkwkwkwkwkwkwk kalau i nak tulis ayat flower flower i buat blog baru

emo said...

hak3,

me too..

freefun0616 said...

酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店經紀,
酒店打工經紀,
制服酒店工作,
專業酒店經紀,
合法酒店經紀,
酒店暑假打工,
酒店寒假打工,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店工作,
酒店打工經紀,
制服酒店經紀,
專業酒店經紀,
合法酒店經紀,
酒店暑假打工,
酒店寒假打工,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店工作,
酒店打工經紀,
制服酒店經紀,
酒店經紀,

,酒店,