Followers

Monday, June 8, 2009

6:12,

cuba tengok sekarang pukul berapa,tak bukan jam korang kat dinding tue.tengok jam berapa entry nie di publish post,oh my gosh daddy aku masih belum tidur,tak boleh tidur.eyh tak,tadi aku dah tidur,lepas tue terbangun.haih si symm nie pulak mana entah pergi cakap nak pergi beli rokok kejap,lepas tue hilang entah kemana,kene sorok dengan hantu boobs kot ayoyoyo,cuba tengok entry bawah post pukul berapa?oh my gosh daddy entry bawah 6:12 pm entry atas 6:12 am gosh!dah lah nak tidur nanti langsung tak boleh tidur sampai pagi grrr.chow