Followers

Friday, June 5, 2009

paling terbaru,

hari nie aku dah buat acc myspace baru,aku tak tahu or dalam kata lain aku dah lupa ini kali ke berapa aku sign up acc myspace wkwkwkwkwk acc lama macam serabut lah,banyak VIRUS (add tapi diam,atau sombong bapak) aku nie kalau macam nak delete orang aku rasa macam malas jer,so baik aku undur diri,dalam erti kata lain buat acc myspace baru wkwkwkwkwk

kalau berminat untuk ada dalam senarai rakan saya di acc myspace baru saya,jangan segan silu untuk minta url acc myspace baru saya,wkwkwkwkwk dalam erti kata lain aku tak nak catat url myspace tue dalam entry nie wkwkwkwkwk

p/s : aku macam jatuh cinta bila tengok font trebuchet MS nie,comel doe.korang rasa tak apa yang aku rasa bila tengok font trebuchet MS?