Followers

Wednesday, December 3, 2008

hari,

hari yg sgt meletihkan,awal awal pagi bangun untuk pergi kelas ganti culinary skills yg dibatalkan pada hari isnin lepas sbb stok xsampai,so kitorg xley nak buat praktikal lah kan...grrrr,plan A nak masuk kelas ganti pukul 8:00 pagi,tp disebabkan kesesakan jalan raya kitorg terperangkap dalam bus selama 40 minit grrrrr LAMA OK!sampai sampai jer kolej dah pukul 8.40++ mcm tue,adoi ai mmg xdpt nak masuk kelas pukul 8 lah mcm nie,lps tue kitorg pergi beli nasi lemak kat kedai makcik sebelah kolej tue (sambal kerang dea sedap doe!) and pergi lepak dekat mamak dulu utk fikir plan B


ddk punya ddk dah kenyang mkn,kitorg buat keputusan utk masuk kelas chef black pukul 12,act kelas kitorg dgn chef black pukul 4:30 tapi sbb kitorg nak masuk kelas ganti culinary skill pukul 2,kitorg cuba lah mintak dekat chef black utk masuk kelas dea awal,bila jumpa chef black dea ckp "ok xde masalah.." alhamdulillah lah kan :D sementara tggu pukul 12 kitorg pergi lepak&&tido dulu dekat tingkat 1 bangunan depan,lps tue aku dgn topek hantar borang untuk apply student card,habis jer kelas kitchen organization kitorg cpt cpt kejar chef black lagi utk post pone utk hantar assignment dea yg spttnye kene submit jumaat nie,mula mula dea tak nak bagi,kitorg merayu rayu baru dea bagi,dea suh hantar hari selasa sebelum pukul 10,lan ckp "mungkin kita xdpt balik raya kot..." lgpown cuti sehari jer,adoi sedihnya....


hari nie kelas culinary skills yg terakhir and kelas hari nie paling xbesttt,sbb kitorg terpaksa menumpang kelas org lain,dyeorg mcm kelam kabut jer,dah lah asyek nak curik makan jer kejenye,nak nak ada sorang mamat tue,selamba dea jer masak 2 biji telur lps tue makan,tanpa segan silu.siap offer kat kitorg xley blah,aku rasa dea ada tabiat suka curi makan lah,yg lawaknya bila dah abes kelas boleh plak dea keluarkan tupperware dea utk bawak balik masakan yg kitorg dah buat td,aku mcm?gila ker apa bdk nie,wakakakakakakakakaka,lps tue ada sorang bdk class dea tegur dea "woah,kau semua benda kau nak tapau..." mmg lah xsalah nak bawak balik benda benda tue,kitorg pown mmg xnak makan benda tue,tp cara dea mcm aduh ssh nak ckp