Followers

Sunday, December 7, 2008

balik kg,

semalam aku dari kl balik ke melaka untuk berhari raya,aku balik dgn topek,kitorg naik bus pukul 5,metro bus ekspress,kitorg try dptkan tiket paling awal dah habis,so kitorg beli jer lah tiket pukul 5:00,kitorg beli tiket masa tue baru pukul 3:00,so kitorg buat keputusan pergi lepak dekat kfc,so boleh lepak lama sikit kan sementara tggu pukul 5:00,dan dalam pale otak aku ckp "kfc skrg kan dah ada wifi..." boleh lah online sekali,tp yg xsyok nya dekat kfc tue harap jer tampal sticker wifi 24 hours,tp hampeh xleyh online pown bila aku dgn bdk cina tue tanya kat pekerja kat situ dea ckp dgn garangnya "MANA ADA WIFI!!!",weyyy org bayar lah weyyy kalau ye pown jwb lah elok elok kan,grrrrr,pukul 4:30 kitorg blah dari kfc tue,sbb aku dah sejuk gb,hujan kat luar.

kol 5:00 kitorg naik bus,bus gerak tepat kol 5,jalan sesak plak bus merangkak rangkak jalan atas jalan tue grrrrr tido bgn tido bgn pown bus still xsampai lg,dalam pukul 7++ kot bus tue sampai hentian ayer keroh bus tue berhenti kejap driver bus pg tandas blablabla,bila semua dah naik driver bus reverse bus tetibe aku rasa mcm bus nak xnak jalan jer dalam otak aku ckp mcm nak rosak jer bus nie,aku terus ckp kat topek,topek dah buat muka blur,tetibe lampu bus terpadam,ahah driver bus cuba lg untuk start enjin bus,try try xboleh,bila driver bus turun dari bus mmg dah sah bus rosak,dan dgn rasminya pengumuman diumumkan oleh driver bus yg garang mcm &*^^ "penumpang penumpang semua turun,bus xboleh start,bus rosak..." grrrrrrr pengalaman doe.45 minit lepas tue bus lain sampai,dlm bus tue ada penumpang tp kitorg tumpang bus tue ada yg kene berdiri,tp disebabkan aku naik awal,aku dpt lah duduk kat tempat kosong kan,ahahahaha.sampai sampai melaka central aku tggu buyah amek,aku sampai rumah dlm pukul 10++ mcm tue kot

sampai sampai rumah aku melantak mee bandung ahahahaha lapar doe!