Followers

Friday, December 26, 2008

dia,


kenapa kau gelak?! "babi"


hahaha,sorry r doe aku pown xtaw kenapa kalau aku gayut kat phone aku suka gelak,kalau aku jumpa org yg aku mcm xberapa nak kenal rapat aku asyek nak gelak,bkn sbb kau buat lawak ker apa kan,mcm kalau kat phone,kau xbuat lawak pown aku gelak,bkn dgn kau jer,dgn sume org kot aku mcm tue....hahahahaha,lepas tue nak snap pic,sorry r doe aku xbiasa kalau org yg aku mcm xberapa nak rapat snap pic :D sume org yg aku jumpa aku mcm tue kot,tp kalau dgn family mcm gila camera lah pulak kan,sorry eyh doe :D


aku igt kita mcm mmg xdpt nak jumpa kan,tp dpt lah jgk jumpa kan,tue pown dah pukul 2:00 pagi kot,sorry xngk jam ahahaha...kau lawak+comei aku dah lah malu malu bab* kau buat aku tambah lagi malu sbb tue lah aku gelak jer,sorry eyh doe :D nanti kalau jumpa lagi aku sumpah aku try utk xbnyk gelak ok HAHAHA,and sorry r tak bg kau snap pic aku (tapi kau dapat jgk snap pic aku kan?2 kan?tapi aku taw pic tue mesti blur :p wek wek wek),aku malu kot,and nasib baik hp kau nye battery low,nanti kita jumpa lagi kita snap pic sama sama keh,aku bg kau pose maut punya :D btw nice to meet u S