Followers

Sunday, December 14, 2008

blind date,



masa tgh chit chat dgn shen dekat ym,tetibe dea ckp nak tulis pasal blind date?huh xmemasal.aku mana lah ada pengalaman dol,blind date nie sebenarnya dah jd mcm trend skrg nie,kalau mcm dekat negara barat mcm U.K,benda tue mcm perkara biasa jer bagi dyeorg,kalau mcm aku ngk drama atau filem korea pown blind date mcm benda normal,biasanye org org yg agak dah berumur lah yg selalu buat blind date nie.dyeorg mcm gila babi excited kalau dpt 1 pasangan.tp bila dyeorg jumpa org tue and org tue xmcm yg dyeorg bayangkan,mungkin tue kali pertama dan terakhir dyeorg berjanji temu lah kan.kalau mcm kat malaysia nie,kebanyakan remaja semua nya mesti ada 1 acc myspace,friendster,facebook,mcm mcm lagi lah tp kebanyakan dyeorg bkn nye mencari jodoh,tp mencari kawan untuk berkongsi cerita atau berkenal kenalan antara satu sama lain,ada jgk yg mencari jodoh mengunakan benda benda nie.akan tetapi kebanyakan remaja atau sesiapa pun yg baru sj mula berjinak jinak dgn myspace,friendster,facebook mesti mengunakan sama ada gambar kartun atau gambar yang nampak menarik,kerana bagi mereka sekiranya mereka mengunakan gambar yang nampak cantik dan menarik,mereka akan mempunyai lebih ramai kwn,dan mereka akan merasa bangga sekiranya jumlah rakan mereka mencecah sehingga 3000++...tapi, aku tak menolak 100% khidmat mencari jodoh melalui Internet boleh membawa kebahagiaan kepada mereka yang bernasib baik.yg penting kene pandai jaga diri.chow
p/s:sumpah poyo doe!