Followers

Sunday, November 30, 2008

kl-melaka melaka-kl,


appointment kami dengan hotel seri malaysia tidak diluluskan,kerana surat yang kami hantar tidak diterima pihak hotel seri malaysia cawangan ayer keroh,melaka.agak kecewa lah,paling kecewa lan lah kot,sbb benda benda nie sume jd pada hari lan menyambut ulang tahun yang ke-18,aku dgn topek rasa serba salah jgk lah sbb jd semua mcm nie,w'pon aku rasa aku dan topek xbersalah,tp sama sama salah,apa aku merapu nie?bila xdpt buat interview tue aku mintak tlg buyah utk cari kenalan kenalan buyah yang ada berkerja kat hotel hotel dekat melaka,tp hotel hotel skrg semua tgh busy,mungkin sbb musim cuti sekolah...lps tue ummi bagi cadangan untuk mintak tlg dari along hafiz,sbb along hafiz keje dekat hotel concorde s.alam,haih mcm mana lah aku boleh lupa yang along hafiz keje kat hotel,bila call along hafiz,dea ckp dea boleh tlg...mlm tue jgk kami beli tiket utk pulang ke kl...sbb lan mcm badmood lps interview yg spttnye selesai pada hari tue xdpt dijalankan,sekali lagi aku dgn topek rasa serba salah...fikir apa yang kitorg nak buat utk buat lan senyum balik...last last aku dgn topek buat keputusan utk balik kl malam tue juga,sbb kami rasa mungkin lan nak sambut hari jadi dea dgn "keluarga" dea...malam tue bila dah masuk dlm bus,baru kitorg nampak lan dah boleh tersenyum,senang sket hati,dah boleh bergurau mcm biasa...and along hafiz plak call bgtaw yg aku xpyh ssh ssh pg s.alam utk dptkan maklumat tue,sbb dea ckp semua maklumat tue dea ada...and kalau yg xde tue dea boleh cuba dapatkan...sampai kl dalam pukul 12 lebih,2 jam jer kot dalam bus...sampai sampai pudu si lan teringin nak makan burger,kitorg pown singgah lah pergi kfc,sebelum berjalan dari pudu ker jalan raja laut(depan college) untuk tggu lan dan am amek...sbb kalau nak naik taxi mahal woah,so kitorg menapak dari pudu-jalan raja laut,kalau naik lrt daripada stesyen plaza rakyat-stesyen sultan ismail,yang lawak nye masa kitorg menapak tue kitorg simpan duit dalam kasut,sbb takut masa lalu lorong lorong yang agak sunyi tue ada hal hal yang xingingi jd kan,so "sediakan payung sebelum hujan..." sampai sampai depan college ddk ddk tggu along sampai,sampai jer along dgn am,kitorg tak terus balik,kitorg boleh plak ddk ddk borak borak kat dpn college tue,borak borak punya borak xpasan jam dah pukul 3 pagi ++,aku pown suh si topek balik dulu dgn am,sbb moto ada dua jer,so si am kene patah balik untuk amek aku lah,tggu am plak punya lah lama!sampai jam dah pukul 4 baru dea sampai,punya lah lama,act am sampai lama sbb aku rasa dea singgah kedai dulu untuk party birthday si lan,kitorg plan nak campak telur+tepung kat dea...ahahahahahahahaha,aku akan post video dea nanti :) btw aku nak ucapkan terima kasih dekat ummi&buyah sbb banyak tolong aku thanks ummi&buyah!ilysdm *panjang nye aku merapu