Followers

Wednesday, December 17, 2008

quiz,


ok hari nie aku ada quiz food safety and sanitation,class start kol 2,tp aku sampai dlm pukul 3 sbb bus len seng xde lg!sakit hati ok,last last kitorg naik metro bus.nasib baik pn asyikin bg aku lan topek amek quiz tue...soalan dea 1 muka surat jer,jwpn dea!ya allah,banyak gila ok,org lain sume keluar awal lah kan,tggl kitorg jer dlm kelas lepas abes waktu class tue,

masa kitorg tgh sibuk sibuk buat quiz tetiba ada lecture lain masuk nak guna kelas,so kitorg keluar lah sambung buat quiz dekat luar,aku dah siap masa tue,topek dgn lan lom siap lagi,nak siapkan exercise theory of food lagi,kitorg hantar benda benda tue sume dlm pukul 5:45 mcm tue,dah hantar benda tue sume keluar tggu bus len seng nak balik...adoi lama gila ok!!!bus len seng lembap, :(