Followers

Thursday, December 25, 2008

sia*,

eyh kau berlagak lah sia* kau dah menang,
maybe aku xde luck hari nie kau mmg lah sia*,
aku benci bila kau senyum sinis lah sia*,
aku xsuka bila kau menyanyi kegembiraan lah sia*,
aku benci bila kau baring sambil mata kau memandang sinis dekat aku lah sia*,
aku xsuka kau bila aku pandang muka kau lah sia*,
aku xsuka bila kau menang sebab team yg kau pilih tue mmg dah power lah sia*,
bkn sbb kau main power lah sia*,
semua org taw fakta tue lah sia*,
ini bkn auta lah sia*,
kau berlagak dgn gol placing kau tue kan sia*,
kau igt dah cukup power lah boleh buat gol dari jauh kan sia*,
aku bkn xboleh terima kenyataan yg aku kalah lah sia*,
eyh aku xtaw kenapa lah kan sia*,
tp sejak 3 bulan yg lepas perangai kau semakin hari semakin menjengkel kan lah sia*,
tolong berambus lah sia*,
aku xnak bgn tido dgn tgk muka kau lah sia*,
aku xnak dgr bersin kau yg mcm jivatma tue lah sia*,
aku xnak dgr dengusan nafas kau tue lah sia*,
aku xnak dgr gelak tawa sia* kau tue lah sia*,

yg penting aku dah kalah kan kau 4-0 td :D pedulik apa aku kau nak ckp aku
sayoq,aku ada menang jgk lah sia*.ok pengumuman aku xtaw bila aku boleh berbaik dgn dea,bkn hari ini,esok atau keesokkannya,biar waktu yang menentukan.kau EGO taw! maaf kan tatabahasa yang agak kurang ajar,alaaaa manusia kan,semua ada kekurang ajaran nye,nanti saya ubah sikap keh blog saya saya punya suka lah

sia*-watak utama
aku-watak-watak
jivatma-watak K.O.F