Followers

Monday, December 15, 2008

15 dec,

harinie pagi pagi aku bgn bersiap siap untuk ke kelas,aku rasa takut gila sbb harinie aku ada quiz kitchen organization dgn final practical test,jtg aku dupdapdupdap aku harap sgt aku dpt buat...aku xnak kecewakan mak bapak aku yg dah banyak keluar duit utk aku...pergi kolej naik metro bus sbb len seng tade,hoi len seng sesia aku bayar kalau asyek xdpt nak naik bus jer wey,sampai kolej dlm pukul 10.30...masuk masuk kelas lecture xmasuk lagi apa nie ckp nak buat quiz,lepas tue sorang pergi carik lecture,xjumpa...dlm pukul 11.00 kitorg semua blah dari class,g mkn dekat basement...lepas tue ddk dekat depan kolej tggu pukul 2,dah pukul 1.30 aku lan topek gerak g locker room lepas tue g surau semayang zohor,dah sudah semayang terus lari lari pg locker room sbb xtukar baju lagi nak masuk kitchen,dlm locker room masa aku dah tukar baju,sarung seluar semua,aku carik safety boot aku tade!aku tanya topek, "topek mana kasut aku?" sbb masa aku beli barang dekat 7E td aku suh dea pgg kan beg kasut aku tue,topek jwb "MANA AKU TAW!!!!!AKU XPEGANG.." aku jd bengang bila dea jwb mcm tue,aku bkk balik baju aku masukkan barang barang dlm beg,aku keluar.aku marah sgt,dah lah mood aku xbaik masa tue,sbb takut nak exam aku jalan laju laju tak tgk belakang,topek lari lari "ssin sorry ah sorry ah.." aku ckp "DAH KAU G R MASUK!!!!" (aku cam jerit doe,sumpah time tue aku bengang gb)topek ikut jgk aku terkedek kedek...aku pg 7E,aku jumpa beg kasut aku dekat tempat air,aku amek aku blah balik g locker room tukar tukar baju semua,masa keluar dari locker room tue semua org dah siap siap,chef kamel pown dah start bagi briefing utk final test nie,blablabla chef kamel bg kan kumpulan,aku dpt 1 kumpulan dgn muiz and alip,bdk kitchen 1,aku kitchen 2,lepas tue alip ketua kumpulan,pg cabut undi utk taw kitorg dpt soalan apa,kitorg dpt soalan paling mudah sekali! "vegetable cuts",alhamdulillah aku dpt buat final practical test tue :D yay!apa apa hal pown sorry topek aku badmood arini,sian kau kene marah dgn aku.