Followers

Sunday, December 28, 2008

cuti cuti melaka,

masa dekat rumah bujang,bujang tetibe ckp nak ikut aku balik melaka,nak ajak bebudak laki kelas masa kat teknik kate 06/07 lepak,sbb aritu reunion kitorg terpaksa dibatalkan atas masalah teknikal yg xdpt dielakkan,so aku pown ok jer lah.call topek suh dea call bebudak laki yg ge-gila lepak sabtu malam.aku dgn bujang dari seremban balik melaka naik motor,weyy 1st time doe naik motor jejauh lalu highway takut jgk lah memula tue kan,penat plak tue.




sampai sampai rumah bujang tido kjp,penat kot.aku kemas kemas rumah sket,sbb member member aku singgah rumah dulu kan,yg dpt dtg ameir dgn limbong jer,yg lain sume keje lah plak,tp xpe lah tue pown dah best dah.pukul 8:00 kitorg gerak pergi keluar makan,tp limbong dgn ameir dgn 2 org kwn dea xdpt nak lepak lelama sbb limbong nak balik batu pahat semula,batu pahat dgn melaka mcm jauh kan.lepas dah makan,aku,bujang,topek,arethank pergi bandar melaka,pusing pusing 1 melaka,ok tgk gambar :)










ramai org kan?

























kitorg pusing pusing bandar melaka,arethank nak naik menara taming sari,tapi ramai org doe,kitorg naik eye on malaysia jer dan pusing pusing melaka,lepak dataran pahlawan blablabla,banyak lagi gambar act