Followers

Friday, December 5, 2008

faiz pulak,

hari nie kali pertama aku dapat tgk org kene sawan,terperanjat doe!aku igt dea tgh mengeliat,or jerit ker kan.rupanya kene sawan,aku mcm "apa aku nak buat nie weyy weyy mcm mana nie mcm mana nie,nak amek kain ker letak kat mulut dea,ady ady bgn faiz kene sawan,mcm mana nie mcm mana nie,aku masuk bilik tgk cermin sikat rambut wtf!apa aku buat nie?adoi ai,panik doe",hari nie 2 kali si faiz kene sawan,maybe sbb dea malas makan ubat kot,aku nak bg dea makan ubat si am,ubat si am pown dah abes,rumah aku ada 2 org yg ada penyakit sawan doe,si am nye sawan xteruk sgt,dea still leyh sedar,tp dgr cite am nye sawan gigil dea laju,si faiz plak gegar xsgt tp mcm seram doe ngk...apa yg kitorg mampu buat just tgk jer,sbb ada yg ckp kalau dea kene sawan,tgk jer...entah lah


kesian doe dea...tp kan aku rasa dea kene sampai 2 kali serangan sawan dalam sehari maybe sbb dea ter sgt letei sbb smlm tue dea pg buat part time taw,lepas tue maybe dea stress kot,sbb dea ada masalah sikit dgn family dea,haih faiz faiz...