Followers

Thursday, December 11, 2008

mood,


malam nie eyh dah hari baru lah skrg,dah khamis,tetibe aku xde mood.mood hilang lepas tido aku terganggu,masa aku tgh tido tetibe katil aku bergoyang,masa tue aku sorang jer dlm bilik,takut doe!sblm tue plak si topek ada cite benda yg buat aku mcm takut kan grrrr.bila aku on ym carik to*k,to*k pown mcm xdpt nak bg aku happy,aku igt kan dea boleh lah bg aku gelak ker apa ker,bg support ker,untuk hilangkan bad mood aku nie,tp harammmmmmmmmmm.bila aku sedei kau xtaw nak buat apa kan...sedei jer aku :( mood dtgggg lah dtgggg lah aku perlu kamu mood...tp bgs jgk bila aku xde mood nie,aku dpt siapkan practical report yang dah tertangguh tue dalam masa xsampai 1/2 jam,thanks to mira sbb bg aku pinjam kau punya report utk aku edit edit dan jd lah practical report aku,aku amek isi isi dea jer keh xtiru 100% jgn risau...ok skrg aku nak layan lagu memekak,
currently listening to killing me inside-the tormented