Followers

Saturday, March 28, 2009

woho,

HAHAHA aku dah tak takut bawak kereta,hikhikhik gila kecoh kan?aku bawak dari sg rambai - jasin,jasin - sg rambai.kira jauh lah tue kan,bawak ummi plak tue.HAHAHA thanks ummi sbb bagi buja bwk kereta td hehehe bwk kereta td pown sbb nak amek dak ali kat tun perak.yg lawak nye,aku dgn ummi nie ada persamaan,kitorg mcm xboleh nak mengingat jalan taw,kalau mcm korang tanya aku mcm mana nak kesana mcm mana nak kesitu nie jalan nak kemana tembus mana blablabla mmg aku xtaw lah.

so al kisah nya,aku termasuk ker jalan yg tembus tol apa ah ?yg kat jasin tue.hahaha baru bawak kereta sekali,dah nak bawak ker KL ker abg???xagak agak.lol kene lah U-turn balik pergi jasin,haih yg sesat tue xbengang lah,sbb tue mmg kelemahan aku,hikhikhik.yg bengang nye sampai sampai jer sekolah dak ali,org nye xde.bila call rupanye dea dah balik naik bus,pfft nasib baik lah aku pergi naik kereta dgn ummi,kalau pergi naik MBS mmg menyirap lah aku kan,dgn panas terik nye,kejap kejap hujan pfft

(bawak kereta auto jer pown?tue pown nak kecoh kan,HAHAHA biar lah!)

4 comments:

fikri FAUZI said...

uish3.
gile kesian.
sesat ek.
slu aku lagi la.
pernah heading to pelis tapi slh jalan ter pegi kelantan.
lol.
just jk.
hihihihii
;P

ainil hawa said...

hahah
mcm mcm la ko nih..
ecece..da x takot
leyh a bwk aku blnje mkn
ahahaha

freefun0616 said...

酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店經紀,
酒店打工經紀,
制服酒店工作,
專業酒店經紀,
合法酒店經紀,
酒店暑假打工,
酒店寒假打工,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店工作,
酒店打工經紀,
制服酒店經紀,
專業酒店經紀,
合法酒店經紀,
酒店暑假打工,
酒店寒假打工,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店工作,
酒店打工經紀,
制服酒店經紀,
酒店經紀,

,酒店,

趙又廷Mark said...

That's actually really cool!!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色