Followers

Thursday, March 12, 2009

SR,

hah nie hasil keje last minute,assignment food and baverage (card menu) ;





topek jgn lah jeles keh,card menu aku mcm hotel 5 bintang punya kan kan kan topek,haha kau punya pown lawa gile babi colourful,tp aku taw mula mula kau nak amek kan kertas yg aku guna nie?sorrrrry :) perasan xcard menu nie ada mcm wedding invitation card kan?haha budjet utk buat card menu nie rm6.00 sahaja (gam,kertas,print)

oh yeah quiz cutlery td aku dpt jwb semua dgn betul,alhamdulillah,

p/s : jom boikot kedai print kat basement blkg tue,akak kat kaunter tue mcm ciba* pfft mcm tuttt,tp murah kan?hmm xpe lah tahan jer