Followers

Thursday, March 26, 2009

jawablah,

tgh bosan bosan,tetiba shen bg url website apa ntah,bkk bkk website tue ada mcm gambar gambar,kebanyakkan nye kucing,gambar nie menarik perhatian aku,

ssin: aku mcm nampak kesedihan dlm mata kucing nie
ssin : sian
shen : haha
shen: it suppose to be funny
ssin: yeke
ssin: knp
ssin: aku rasa sedih
ssin: kau xnampak ker kucing tue berharap
shen: ahaha yer
shen: itu la maksudnyer

aku tak edit apa apa dlm gambar nie,jgn nak memabi buta cakap aku sebarangan tanpa usul periksa bodoh! (pesanan khas utk kau) tak percaya nah tgk sendiri website tue tekan sini

soalan;
apa yang korang nampak dalam mata kucing tue?

jawapan;
ini jawapan aku,kucing tue nampak sedih,dan kesejukan berharap ada seseorang angkat dia,dan bawa dia pulang,peluk dea dgn rapat,lap badan dea dgn kain.bg dea minum coklat panas,dan paling penting suap dea dgn friskies.

apa jawapan korang?jawablah...jawab dgn se kreatif yg mungkin, :D

8 comments:

fikri FAUZI said...

aku rase kucing tu tengah berak la.
die tgh menern taik tu.
tak nampak kaki die cam terangkat skit tu.
aku rase la.
xP

syamim said...

wlupun ejaan dia mcm tu
grammar mistakes mcm takleh dimaafkan dan buat kau nampak bodoh

tu lah kau tak faham.
kucing bukan mcm kau.
sebab tu tuhan bagi dia bulu yg tebal utk dia protect diri sendiri.

Amira Zafirah said...

gooosh.
ssin, tanggapan kite same okay.
so not funny taw ;]

abu dzar al-husaini said...

fikri - nampak jer kau kan kaki dea terangkat!

perez - tlg jgn nak membabi buta boleh tak?ckp jer lah kau mmg nak carik salah aku,

mira - sep sep haha

hani said...

omg, terkejut aku, sebijik cam kucing aku weh...tapi bila masa kucing aku gi main snow...
aku x puas hati ni.. serious.. ni aku nak gi check pasport kucing aku ni.. kot2 dia ada gi jejalan x inform aku

abu dzar al-husaini said...

hani mana nie?haha

Godlike! said...

lawak ok, can i livs with u GG

freefun0616 said...

酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店經紀,
酒店打工經紀,
制服酒店工作,
專業酒店經紀,
合法酒店經紀,
酒店暑假打工,
酒店寒假打工,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店工作,
酒店打工經紀,
制服酒店經紀,
專業酒店經紀,
合法酒店經紀,
酒店暑假打工,
酒店寒假打工,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店工作,
酒店打工經紀,
制服酒店經紀,
酒店經紀,

,酒店,