Followers

Monday, March 16, 2009

ouh,

deyyy td ada exam basic western,aiyo nasib soalan senang,boleh tiru tiru huhuhu,tp aku xdpt lah method of cooking untuk apa ke nama nye "lamb shank" ?? aiyooo,mungkin 8/10 dlm tgn kot hahaha deyyy,
manusia kerdil lol (kau mcm tggi sgt nak ckp org pendek) ,topek meninggikan diri jer sebenarnya


topek dgn aku carik jwpn dlm oven,and chiller ,tade keje namanye nie


beria kau menjawab sampai melutut kan?

abes exam terus sume sangap nak kfc,layankan.menapak pergi kfc raja laut,hujan doe.rasa mcm jauh jer.sampai sampai kfc order order makan makan,aiyooo makan sikit dah muak,kenyang. "lapar mata jer nie..." nafsuuuu pfft nasib baik ada topek tlg menghabis kan ayam ayam aku.w'pon dea dah sebenarnya xlarat