Followers

Monday, March 30, 2009

haih,

kau tak tahu apa yang aku tahu,5 tahun dgn 3 bulan banyak sangat beza kan?i'll be waiting for you,pernah satu hari,no tak dikenali sms aku.aku mcm gila excited sbb aku ingat kan itu kau (sorry aku hilang no kau :/ ) semua org nampak aku happy masa tue,tp untuk sementara jer.sbb itu bkn kau.semua org gelakkan aku,sbb org itu bkn kau.topek,kau nampak kan aku happy gila babi masa tue? :( kenapa aku xdpt nak igt langsung no kau yg sebelum nie sentiasa berlegar kat otak aku?hmm,mungkin dah tertulis dalam buku.

p/s : entry merapu.