Followers

Saturday, August 1, 2009

sick,

mak jah kau keji,grrr hari tue aku tengah baring baring dalam bilik dengan am,tiba tiba "makkcahh" masuk sibuk jer,dia baring sebelah am...tiba tiba jer kan aku pelik lah,rupanya dia nak bagi kitorang berjangkit demam dia,lepas dia baring dekat am dia datang dekat aku,dia tak baring pon dia just macam mana entah nak cakap,tapi dekat lah dengan aku...mula mula aku rasa ok jer lepas tue tiba tiba aku rasa macam sakit kepala,macam letih jer...cisss kejap gila demam dia jangkit dekat aku...malam tue aku tak layan kan sangat,nak rest pon tak boleh sebab aku tak boleh tido...

hari nie aku rasa sejuk jer,tapi bahagian dalam macam panas,aku rasa kalau letak air atas kepala aku boleh keluar asap...haih tak suka doe demam demam nie,kalau demam jer aku tak kesah,tapi bila aku macam bersin or batuk aku rasa tekak aku macam ada darah,badan sengal sengal jer,haih...harap harap bukan H1N1 yelah kan sekarang nie banyak U,college tutup sebab H1N1 huhuhu...

bak kata budak budak nie jangan layan kan sangat demam tue,sekarang nie aku tengah berpura pura sihat lah nie huhuhu,tapi serius shi* dah lama tak rasa demam macam nie,aku rasa aku kene makan antibiotik banyak banyak lah sebab senang sangat aku dapat sakit,huhuhu.

p/s : hari nie saya post banyak entry.