Followers

Saturday, August 1, 2009

chow kit-w.maju,

hah yang nie pon aku tak ingat berapa hari bulan kejadian nya berlaku,hihihi.ada lah hari tue atin ajak teman dia pergi bb jalan jalan pastu dug member atin masa buat part time digi campus tue pon ajak lepak,aku ai topek eja eca pon join lah sekali pergi.

sampai sampai jer dekat area pavi tue jalan sesak gila,atin ajak turun dekat tepi pavi tue jalan kaki jer pergi sg wang,sampai sg wang si dug sangkut dekat pavi plak,dia naik kereta.kitorang masa tue semua dah lapar,kitorang pon gerak lah dulu pergi food court makan...lepak lepak makan makan baru lah dug and the gang sampai 3 orang jer,lepas sume dah abis makan.kitorang gerak pergi TS budak budak ajak main bowling...hehehe 1st game aku no 3,2nd game aku no last sebab dah tak ada mood nak main tangan sakit...bab* jer dyeorang cakap aku main bowling macam main gasing :)) wkwkwkwkwk...

masa sebelum masuk bowling tue aku dah ingat kan kat budak budak nie kita kene habis game sebelum pukul 10 kalau tak bus tak ada..."Syok" sangat main agaknya terlajak sampai pukul 10 lebih,memang bus dah habis lah...nak naik taxi masing masing dah pokai,so aku cakap kat budak budak nie,"kita ambil monorel pergi chow kit apa apa hal kalau nak balik jalan kaki ker nak ambil rapid pon senang." masalahnye budak budak nie tak tahu sangat no berapa bus rapid yang pergi w.maju huhuhu,so last last kitorang balik jalan kaki dari chow kit-w.maju...huhuhu nak mintak tolong budak budak nie masing masing dah serik,so sume nak berdikari katanya...Alhamdulillah selamat sampai alpha villa.

p/s : sape sape yang simpan hajat di hati nak kurus tue cuba lah buat macam kitorang berjalan kaki dari chow kit sampai w.maju :)
p/s : kagum gila dengan eca badan besar pon tapi berjalan tak berhenti ok duduk pon kejap jer.