Followers

Saturday, August 22, 2009

hari pertama,

hari pertama berpuasa tahun nie aku tak balik kampung,rasa nya kali pertama kot aku tak buka puasa,hari pertama puasa.rasa lain macam jer.hiks gedik gila.HAHAHA.

hari nie aku ada exam accounting,haish,aku kalau account ker math ker memang macam kureng lah,haish...entah macam mana lah result nya nanti haih,risau nie...

tadi pergi bazar ramadhan dalam pukul 6:30 pergi dengan topek,napie,dengan echa...tak ada benda menarik pon yang nak dibeli,aku pon tak ada teringin makan apa apa.

so kitorang pergi lah makan dekat kedai kedai makan dekat dekat dengan lrt wangsa maju tue...yang buat aku bengang tue,lambat gila doe makanan sampai...bayang kan kitorg order makanan dalam pukul 7:15 macam tue,makanan sampai dalam pukul 8:00 sedih gila huhuhu,kalau orang kat kedai tue ramai tak apa lah jugak,tapi tak ada lah ramai sangat...topek cakap nie kali pertama dan kali terakhir pergi kedai tue...

sekarang nie aku free tak ada apa apa nak buat sebab exam dah abis,kene tunggu 25hb nie untuk register subject untuk semester baru...

p/s : tak ada gambar pon.