Followers

Tuesday, August 4, 2009

ummi ku rock,

lepas dinner tadi tiba tiba ummi mintak tolong tambah "widget" dekat blog dia.dia nak benda yang boleh tunjuk orang dari negara mana baca blog dia hahaha.aku ok jer,sebab benda senang kan tak sampai 5 minit boleh siap.lepas tue tengok template blog ummi macam boring jer,nak buat kan template macam k.ngah,busu macam malas pulak nak browse browse template lain kan,so baik guna template yang dah sedia ada tue.bukannya tak cantik kan hihihi tengah edit edit rasa macam ada mood pulak nak tukar template blog aku jugak.hihihi so sekarang aku tengok macam comel pulak blog nie wkwkwkwkwk serius doe lagi comel lah dari template blog k.ngah walaupun simple jer kan hahaha *lariii* tak payah nak bunga bunga comel comel bling bling pon dah nampak comel hikhikhik dah dah cukup lah kau memuji.(mesti korang yang tengah baca sekarang dalam hati "pehal mamat nie POYO MENGADA gila") muahahaha. "biar ah mengada dah aku punya blog kot kecoh plak,ok bye,i'll miss you like very very much" <--sambil angkat kertas yang ada tulis "IMY". (ayat sape lah nie kan?hahaha i miss you doe.)

p/s : suka hati lah aku nak perasan *bluwek*