Followers

Saturday, August 15, 2009

aiyo yo yo,

2 hari melepak dengan topek & nafie,mula mula nak study tapi nasib baik aku dah buat nota semua,so boleh lah melepak huhahuha,hiks.melaka bapak bosan kot,tapi kl pon bosan,tempat mana jer yang tak membosankan?hmm rumah kot hiks.

tadi pergi DP first time keluar nampak lah budak budak melaka yang bergaya sakan HAHAHA sgt colourful tak sempat nak snap gambar,takut kang kene pukul plak dengan dyeorg,gaya semua macam gangster jer HAHAHA dengan shuffle lah,adoi ai.tak boleh blah.terkinja sini sana.adoi ai.siap ada mak bapak bagi support tue,kalau anak laki ok lagi,nie perempuan,adoi ai.hancusss.

lepas tue hari nie pulak ada konsert jelajah 11 era tue kan,tapi aku tak tengok pon sebab melaka panas,lepas tue petang tadi tiba tiba jer hujan turun,bagus lah...biar budak budak tak dapat tengok konsert,tapi tadi lagi hujan nak turun,lagi ramai yang berkumpul,sanggup tue...

napie
topek

ssin??? hahaha tak ada gambar lah hiks

kitorang pakai baju sama tadi tapi aku punya warna kelabu,topek dengan napie dah macam kembar aku tengok.