Followers

Saturday, August 8, 2009

ffm,

OMFG FFM SUMPAH BOSAN;

tak tahu kenapa,mungkin kalau ada award award nie aku suka tengok persembahan nyanyi nyanyi jer.sekali FFM kali nie yang buat persembahan kebanyakkan nya artis dari sabah aku rasa lah,aku tengok sampai pukul 21:58 tak sanggup dah nak tengok,dengan yang nyanyi O-U-T gila kot aku rasa apa entah nama dia rey?nyanyi lagu pergi...versi sabah kot lirik pon dah tukar tukar adoi ai,terus tak ada mood nak tengok.


now chatting dengan fath jer,OMFG fath body kau HOT gila 10 packs tue HAHAHA dah macam sazali samad masa muda muda kan?hahaha ajar lah aku macam mana nak dapat body macam tue HAHAHA.

baru lepas baca bulletin noy kat myspace,dia cakap malas nak masuk kelas,and pergi college,wtfish cik adik oi,awak balik jer class dah tak ada ok,this week dah start revision week,class mendenye!!!tue lah masa ada class tak nak masuk class,MUAHAHAHA padan muka kene marah dengan ssin pet HAHAHA.but bagus lah kau balik,kau dah janji nak belanja mcD :D hiks