Followers

Tuesday, August 4, 2009

:),

yay semalam dah pergi clinic,kat clinic tue bapak ramai orang,lebih 1 jam jugak lah aku tunggu untuk sampai giliran aku,tapi check nya tak sampai 5 minit pon,hampeh betul.aku ada demam,selsema,batuk,sakit kepala,sakit tekak(tekak sudah merah dan bengkak) doc cakap lah tapi yang part tekak tue aku tak rasa sangat pon huhuhu.

so hari nie demam macam dah ok sikit,dah makan ubat,antibiotik semua,maybe esok dah boleh balik kl kot,haih final exam dah nak dekat nie,kelas accounting dah habis dah minggu lepas,sekarang tinggal nak habis kan kelas pc com dengan management jer,aku ada 2 paper sem nie,management dengan accounting.haih accounting insyaAllah boleh buat sebab lecturer ada bagi tips & latihan untuk study untuk final nie,lecturer untuk management Miss Komala Kumari tue plak kedekut tak nak bagi tips huhuhu kene study lebih sikit nie untuk management!susah doe management urgh.grrr

p/s : nasae jom jumpa komala kita bodek bodek dia sikit cakap dia cun cantik wangi sume,pastu mesti dia bagi tips wkwkwkwkwk