Followers

Thursday, August 27, 2009

subject registration semester 5,


topek beria suruh kitorang tak payah amik malay cuisine semata mata nak simpan rambut panjang HAHAHA

eca memerah kepala,1st time nampak eca beria ia HAHAHA

eja tention chill lah DOE



plan A,B,C kitorang buat plan macam nie sebab serik doe,bila dah penat penat beratur tiba tiba orang tue cakap class yang kitorang nak masuk tue dah full so baik kitorang ready awal awal.kalau class plan A tue dah full tukar jer lah plan B hiks




student ramai beratur,tapi dekat kaunter tak ada orang.tak faham betul aku.


25hb hari tue pergi register subject untuk semester baru,sekejap jer dah nak mula semester baru...dan macam biasa lah,aku paling malas kalau nak pergi register subject nie,sebab hari tue akan ada banyak manusia dekat kolej klmu yang tak ubah macam pusat tuisyen tue.huhuhu,plan asalnya nak pergi pukul 7:00 pagi tapi disebabkan tidur lambat lepas bersahur,terlajak tidur sampai pukul 11 lebih macam tue,kitorang sampai kolej pon dalam pukul 12,memang dalam kepala dah fikir haih mesti kitorang dapat jadual yang macam hampeh...mesti banyak class dah full,tapi alhamdullilah aku berpuas hati dengan jadual aku semester nie,jadual semester nie eca yang buat ok!!!hahaha pandai rupanya eca nie...semester lepas eja yang buat,tapi atas sebab sebab tertentu eja tak dapat nak memerah otak hari tue...semester nie aku ambil 4 subject;

  • Principle Of Marketing
  • Malay Cuisine
  • Malaysian Studies
  • Catering System Operation
kelas aku 3 hari jer seminggu isnin,rabu dengan khamis...1 hari 2 kelas ok lah tue hiks kalau tak dyeorang nak buat kelas 2 hari jer,tapi aku cakap dekat eca aku tak nak,sebab nanti kalau padat sangat kelas buat sakit kepala jer penat penat masuk kelas tapi tak dapat satu benda pon...kitorang settle semua benda tue pukul 5:00 ptg,hari register tue panas gila doe,sakit kepala aku...